Експлозија од заводливост: Парфемот Paco Rabanne Black XS

Paco Rabanne Black XS е жив парфем, енергичен, сигурен, секси... Инспириран од бунтовниот дух на рокенролот. Вистински избор за храбри мажи.

Содржи интензивен почеток на цитрус кој е  како експлозија полна со свежина поттикната од сензуални тонови. Срцето на мирисот е преполнето со  цимет, црн кардамон и гурмански пралин. 

Абонијата и розово дрво ќе ве прегрнат со топлина на крајот на композицијата, додека атрактивните килибарни акорди заедно со пачули дополнително ќе ја истакнат вашата единственост. 

Магнет за привлекување жени!