„Balmain“ ја претстави новата вестерн колекција за 2020 година

Познатиот моден бренд ја претстави новата колекција за 2020 година..

Овој пат, „Balmain“ компанијата извлече инспирација од старите вестерн филмови и ни носи колекција која е модерна, возбудлива, несекојдневна и разновидна.

Новата колекција е наменета за сите мажи кои сакаат да го променат својот имиџ и да остават впечаток на сите околу нив. Модните парчиња од новата колекција се разновидни и разнобојни, а исто така можат да се најдат повеќе парчиња, маици, кошули, јакни, панталони и шешири, така да секој може да си пронајде што најмногу му одговара.

Погледнете што ве чека во 2020 година: