(ФОТО) Бидете опуштени и стилски модерни со новата „Armani“ кампања есен/зима 2019

Андре Бона е првиот „Armani“ маж, како ѕвезда од новата Emporio Armani есен/зима 2019 кампања..

Заедно со уште двајца модели, тие ги истражуваа улиците на Милано. Претставувајќи човек маж кој живее во метропола, ова трио позираше пред објективот на фотографот Лахлан Бељиј. Овие опуштени и стилски парчиња ќе ја одбележат целата сезона.