Како да пиете пиво кога имате маска: Генијален трик

За време на пандемијата, луѓето имаат многу проблеми во функционирањето и користењето на основните потреби, но и некои пороци.

Феноменален трик за тоа како да се користи маска во исто време, но и да се пие пиво, полека се шири низ целата планета, како и злобниот коронавирус.

Во видеото, можете да видите генијален трик за тоа како да ги следите мерките за превенција и да го консумирате омилениот пијалок.