(ВИДЕО) Jonas Brothers одговараат на најсмешните Твитови!

Откако на почетокот на оваа година, момците од Jonas Brothers, објавија дека повторно ќе се обединуваат, медиумите не престанаа да пишуваат за нив.

Но, исто така и на социјалната мрежа Твитер започнаа да се споделуваа многу твитови за нив.

Па, поради тоа тие се собраа заедно и ги читаа едни од најдобрите и најсмешни твитови за нив. Како изгледаше тоа, погледнете го видеото тука.