Emanuel Ungaro L'Homme III: За маж кој има впечатлива предност на која е тешко да се одолее

Помирете ги спротивностите и доведете се во совршена хармонија со универзумот со неколку капки од овој сензуален мирис. 

Тоалетна вода за мажи Emanuel Ungaro L'Homme III е инспирирана од возбудливиот маж кој ужива во потрагата по новото и сензационалното. Обожава игри на заведување и има впечатлива предност на која е тешко да се одолее. Класичната елеганција на овој дрвенест ароматичен мирис нуди свежина и ја нагласува оригиналноста на неговиот носител.


мирис за елегантен маж, впечатлива личност

сензуален мирис кој буди љубопитност и желба за заведување

контрастни ноти комбинирани во една хармонична целина

Состав на мирис

Мирисот Emanuel Ungaro L'Homme III ги комбинира контрастните свежи ноти на лимон и портокал со сензуалноста на бибер и сандалово дрво за да создаде оригинален, но сепак класичен машки мирис.