Just Jack Mystery: За маж кој не се плаши да биде свој

Страст и зависност од која никогаш нема да сакате да се ослободите - тоа е машката тоалетна вода Just Jack Mystery. 

Ќе ја почувствувате мистичната магија кога ќе го ставите на вас и ќе остане со вас до самиот крај и нема да можете да замислите ден без овој мирис.

мирис на дрво

ароматичен мирис

ориентален мирис

гурмански мирис

за маж кој не се плаши да биде свој

уникатен парфем за специјални прилики