Tissot LUXURY: Извонреден дизајн со моќно автоматско движење

Часовникот Tissot LUXURY како што сугерира и самото име е пред се- луксузен!

Нуди извонреден дизајн со моќно автоматско движење. Со квадратни арапски цифри и полирани и сатенски површини за софистициран изглед.

Часовникот е автоматски, од швајцарско производство со сафирен кристал отпорен на гребење со двострана антирефлективна обвивка, црн бројчаник и црна кожна лента.

Еве ги неговите перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/evergreen/%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8/luxury-4/