10- те најлоши автомобили на сите времиња: Не се прославија

Подолу има фотографии од автомобили кои поради некоја причина не се прославија, но кои од друга страна беа обожувани од многумина.

10-те најлоши автомобили на сите времиња

1971 Chevrolet Vega

1971 Chevrolet Vega

1973 Triumph Stag

1973 Triumph Stag

1974 Mazda RX-2

1974 1960 Chevrolet Corvair

1960 Chevrolet Corvair

1978-1982 Fiat Strada

1978-1982 Fiat Strada

1978 Ford Pinto

1978 Ford Pinto

1984 Pontiac Fiero

1984 Pontiac Fiero

2002 Plymouth Prowler

2002 Plymouth Prowler

Trabant

Trabant

Yugo Koral

Yugo Koral