18 различни начини како да остворите шише без отварач

При секоја голема собиранка, без разлика дали е кај вас, заедно со вашето големо друштво, во пакет се подразбира дека ќе биде присутна и гајба пиво, која слатко ќе ја испиете заедно.

Меѓутоа, исто така често се случува отварачот за шишиња да го изгубите, баш тогаш кога ви е најпотребен. Затоа е многу важно да знаете и други начини за отварање на шише.

Овој пат сакавме да ви покажеме видео во кое ќе видите 18 различни начини за отварање на шише. Ова ќе ви овозможи во буквално секоја ситуација да може да го отворите вашето пиво и со насмевка да уживате во него, можеби придружено со некаква храна и задолжително добро друштво.

Погледнете го видеото: