850 евра за чист екстракт: Dubhe Assoluto- може да освоите кого сакате

Соѕвездието Големата Мечка, нешто кое атролозите го сметаат со променлив идентитет беше инспирација за Теренци да го истражи мирисот што го создаде за Ursa, енигматичен мирис од колекцијата Луна- насловен како Dubhe Assoluto!

Одејќи подлабоко парфемот е мистериозна композиција, криптична, можеби неразбирлива, со кралски и силен карактер, див, но нежен во исто време. Направен е од суровини кои тајно се чуваат и чуваат во олфакторната лабараторија на семејството Теренци повеќе од 50 години; бесценетите масла полека се машаат со некои од најретките молекули, комбинирани за да создадат мирис на живот.

Dubhe Assoluto е направен од бесконечната убавина и поезија...

Интересно е тоа што може дури да биде и унисекс парфем, а велат дека оној кој ќе биде намирисан со него, може да освои кого сака. 

И еден од најскапите парфеми- 850 евра за 100ml- но чист екстрат