Аделина Тахири скоро гола на сред улица си купи подароци за Нова година

Ја нема често со некое ново музичко остварување, ама кога ќе се појави тоа мора да е со стил. 

На инстаграм, Аделина Тахири постираше нова фотографија во духот на Новогодишните празници, облечена во црвена долна облека и бунда. 

Фотката е дело на Бојан Стоилковски, а ја доловил како носи новогодишни подароци. Таа и сама под фотографијата напиша дека само што си купила нешто за Нова година.

Инаку, таа е инфуленсерка и тредсетерка, па она што го презентира како стил е високо оценето од Инстаграм фановите.

Погледнете каква убавица е: