АКО ИМА БЕСПЛАТНА ЛЕЖАЛКА ВО ГРЦИЈА-БЕГАЈТЕ! Лимонада чини колку цел ручек, а за пиво ќе платите 37 евра! Туристите во шок

Туристите кои заминаа на Миконос во Грција објавија какви цени начекале, а судејќи според податоците од минатото лето, сезоната ќе биде „евтина“!

Едно пиво чинело неверојатни 37 евра, домашна лимонада 46, а на сајтот на TripAdvisor започна вистинска дискусија за тоа дали е можно овие пијалоци, кои никој навистина не би ги нарекол луксуз, да чинат толку многу во Грција. Повеќе на Фактор.мк

Фото: unsplash