Александра Пријовиќ е секси, ама градите на Лепа Брена го држат приматот- Најдобри

Која од која поубава...

Две пејачки и тоа добри во едно семејство, а се согласуваат одлично. Едната Балканска дива, другата на врвот од својата кариера.

Александра Пријовиќ е омажена со Филип Живојиновиќ, посинокот на Лепа Брена (тој е дете од бракот на сегашниот сопруг на Бобан Живоиновиќ и неговата бивша жена). 

Пријовиќ важи за исклулително талентирана и многу згодна. Но таа ни од далеку не може да го насмине сексипилот што Лепа Брена го има.

На нејзини години, брена изгледаше вака