Armaf Craze: За маж кој не се плаши да биде свој

Машкиот парфем Armaf Craze ќе ви помогне да ја откриете мажественоста, силата и храброста, скриени длабоко во вас. 

Во мирисот доминира машкоста и веродостојно ќе го нагласи вашиот карактер на секој чекор.

прашкаст мирис

зачинет мирис

цветен мирис

за маж кој не се плаши да биде свој

парфем погоден за секој ден

Цената на овој парфем се движи од 40 до 45 евра за 100 ml