Атрактивна, секси и своја: Кристина Димитри во уникатна креација го украде вниманието на Златна Бубамара

Синоќа на единствената манифестација која повеќе од 26 години ја популаризира македонската музика, театар, филм и спорт, Златна Бубамара се појавија бројни наши познати личности од сите сфери во општеството, но сепак најголемото внимание го украде поранешната мисица, а денес пејачка Кристина Димитри.

Младата артистка носеше уникатна креација која не можеше да не остане забележана. А со својата витка става ги истакна своите секси високи нозе.

Атрактивна како и секогаш го украде вниманието и како вистинска ѕвезда уживаше во шоуто.Повеќе за Златна Бубамара на популарноста 2023 читајте ОВДЕ!


Фото: Instagram - Kristina Dimitri/ ВАНГЕЛ ТАНУРОВСКИ