Baldessarini Signature: Продорен и непогрешлив избор

Baldessarini Signature е елегантен, привлечен и заводлив машки парфем. 

Мириса долготрајно, изгледа луксузно и е непогрешлив избор.

Се отвора со ноти на јаболко, бергамот, розова пиперка и чемпрес.

Во срцето на овој привлечен, префинет, продорен и неодолив парфем се акигалавуд, папрат и пачули, додека основата на парфемот се состои од мешавина од кожни ноти, килибар, масло од киприол и лабданум.