Bentley Beyond: Совршен избор за модерен авантурист

Доколку имате важен деловен состанок, одите на забава со пријателите или вечерате со неа, машкиот парфем Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere е незаменлив детал. 

Ја зголемува вашата самодоверба секогаш кога сакате да оставите добар впечаток.

мирис на дрво

совршен избор за модерниот авантурист

парфем погоден за секој ден

Цената му се движи од 100 до 110 евра за 100 ml