Боксер наспроти робот: До каде отидовме, што направивме?

На видеото подолу гледате професионален боксер и робот обучен на боксерски вештини. Роботот толку вешто ги прави движењата што ќе се запрашате што ќе се случи кога ова ќе стане глобално. Кога роботите најверојатно ќе ги заменат луѓето скоро во се???