Брутално- се стои во место цело време: Ама тренинг кој ќе го обожавате

Напорно, се стои во едно место, ама дава резултати

Самиот принцип на обуката за бокс се состои од пирамидални движења кои се менуваат на секои 10 секунди.

Прво започнувате со една вежба од 10 секунди, а потоа само повторувајте.

Потоа обидете се заедно со рацете да ги движите и нозете.

 Во видеото подолу можете да ја видите оваа техниката