Четири возбудливи места за водење љубов: Број 3 е посебно интересен

Доколку ви е здодевно да имате секс на истото место, изберете едно од овие четири места или пуштете ја вашата фантазија, и инспирирани од нашите предлози смислете нешто ново.

Многу љубовници уживаат во сексот секој ден, па почнуваат да измислуваат нови места за водење љубов. Со текот на времето, удобноста на креветот станува досадна опција, па алтернативите стануваат добредојдени. Искористете ја вашата имагинација и креирајте нови места, а ние ви носиме четири предлози кои можете да ги искористите:

1. Машина за перење

Ако не сте го пробале ова место за секс, подгответе се за дополнителен вид на вибрации додека водите љубов. Кога центрифугата е вклучена, препуштете се на ситуацијата и уживајте.

2. Покрив на зградата

Ако ви треба авантура во животот, тогаш одберете ја највисоката зграда во соседството, за да не ве видат другите соседи од најгорните катови, и препуштете се на облаците и уживајте на покривот.

3. Гардеробер во бутик

Кога ќе најдете бутик со доволно голема кабина, можете да го искористите за да водите љубов со вашиот партнер внатре. Внимавајте да не бидете бучни, бидејќи другите клиенти може да ве слушнат. Исто така, огледалата ќе ви пружат посебно задоволство додека водите љубов.

4. Канцеларија на работа

Ако работите во сопствена канцеларија, тогаш време е да се опуштите и релаксирате, бидејќи имате можност да фрлите се од работната маса како на филмови и да се препуштите на задоволството, бидејќи на сите им е потребна релаксација од работата


Фото: unsplash