ЧОВЕЧЕ, ДАЛИ СИ НОРМАЛЕН? Еден од најголемите спортски асови во светот ИСКЕШИРА 18 милиони долари НА ЧАСОВНИК - 313 дијаманти и рубини

Флојд Мејведер го купил часовникот за нереални 18 милиони долари. Да, добро прочитавте, за часовник плати 18 милиони долари.

Навикнати сме поранешниот боксер да се фали и токму кога ќе помислиме дека нема понатаму, не демантира.

На овој скапоцен часовник има стотици парчиња скапоцени камења и ова е единствениот примерок во целиот свет.

- Дојдов до врвот затоа што не ми беше гајле, зошто сега треба да почне да ме интересира, 18 милиони долари за безвремено парче- напиша Мејведер на Инстаграм.