Чувствувајте се засекогаш млади со 212 Heroes by Carolina Herrera: Парфем на слободата

Свеж нов машки мирис што ја слави младоста, слободата и автентичноста. Содржана во впечатливо шише во форма на скејтборд и претставено со разновидна екипа на талентирани креативци, овој иновативен, вегански мирис е доказ дека ништо не е повеќе херојски отколку да се биде автентичен.

212 Heroes by Carolina Herrera е ароматичен овошен мирис за мажи. Парфемот 212 Heroes е претставен во 2021. 

Горните ноти на парфемот се круша, коноп и ѓумбир; средните ноти се гераниум и жалфија; базните ноти се мошус и кожа.

Парфемот 212 Heroes by Carolina Herrera може да биде ваш за 4.000 до 6.000 денари.


Фото: beautyjulia