Дали имате страст за дизајн и око за генијалност? Еве го Tissot PRX

Новиот Tissot PRX е направен за вистинско дизајнерско уживање. 


Со својот тенок и предизвикувачки дизајн и љубовта кон деталите, Tissot PRX станува вистински неопходен за сите ентузијасти за дизајн.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5344