Дали ќе го видите натрапникот на фотографијата: Јелена Карлеуша покажа нозе, но и мачето

Сите познати ѕведи ги накитија елките, па и таа. Но елката на српската музичка дива е најнеобична- како неа. Наместо лампиони, пејачката стави кадифени мечиња и елени, ги покажа новите сандали и опиша дека ова е се‘ во дуот на новогодишната магија.

Ама тоа не е „најчудно“. Во десниот горен агол на фотографијата која ја сподели на Инстаграм седи едно маче. До сега најверојатно не го прикажала, а е дел од нејзиниот дом.