Дали сте природно заводливи? Овој парфем го засилува тоа

Италијанскиот моден дизајнер Роберто Кавали го претстави машкиот мирис во средината на 2016 година, наречен Roberto Cavalli Uomo. 

Најавен како ексклузивен ориентално-ароматичен, мирисот е наменет за мажи кои се софистицирани, самоуверени и природно заводливи. Композицијата се отвора со впечатлива нота на црна љубичица. Нејзиниот ладен карактер е во контраст со топлиот и секси шафран. 

Интензивното срце на мед проткаено со лаванда дава длабочина и волумен. Хипнотичката основа на кедар го комплетира составот. Мирисот е достапен во елегантно, квадратно црно шише со грбот на Роберто Кавали и златни букви.