Даниел Крег ака Џејмс Бонд ве учи како да се облечете стилски заводливо: Секоја жена ќе ја освоите

Како да го копирате стилот на најубаво облечениот Џејмс Бонд досега?

Даниел Крег сака да носи костуми, фармерки и кардигани, додека инсистира на елегантна, иако ограничена палета на бои. Обично носи црна, сива и сина боја, давајќи и на облеката модерен лик со помош на специјални модни додатоци и луксузни часовници.

Во неговите филмови, еден од дизајнерите што го облекуваат е Том Форд, додека во секојдневниот живот, неговиот стил е пообичен. Би се осмелиле да кажеме дека тој е дефиниција за машки стил што одговара на секој четириесетгодишник, иако сега има близу 53 години.

Ако сакате да го подобрите вашиот стил и да ги позајмите триковите на најелегантниот Џејмс Бонд што некогаш постоел, се што треба да направите е да ги земете предвид „командите“ што можете да ги откриете во галеријата.