Денес е еден од најпознатите фудбалери и сопруг на Карлеуша:Еве каде некогаш живеел Душко Тошиќ!

Фото насловна: Инстаграм/karleushastrar и vikzr.rs

Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ се во брак повеќе од 12 години, а пејачката често истакнува дека добивала скапи подароци од сопругот, а од нејзините фотографии на социјалните мрежи може да се заклучи дека пејачката живее во луксуз.

Иако денес, судејќи според сето тоа, тие имаат сè што сакаат, детството на фудбалерот Душко Тошиќ било поразлично од гламурот. Тој израснал во селото Орловат, каде што живеат и денес неговите родители. Секако дека ги посетува Јелена Карлеуша, се чини дека нивната скромност не ѝ пречи, а така и изјави неговата мајка кога екипата на блиц.рс ја посети.

- Па, тие доаѓаат! Кога се тука, тие доаѓаат. И, не можам да кажам ништо повеќе - рече мајката на Душко, која не сакаше да одговори на прашања во врска со нејзината снаа. 

Фото

Фото: RAS SRBIJA

Патем, тешко е да се најде нивната куќа во селото Орловат - патот е слабо обележан, а куќата не е во прометна област. 

Фото: RAS SRBIJA

Една мала трошна куќа се наоѓа на самиот крај на улицата во близина на пругата, а зад неа има заграден дел од дворот кој всушност е кокошарник. 

Фото: RAS SRBIJA

А, Душко изградил поголема и поубава куќа преку улицата, но неговите родители не сакале да живеат таму.