Димитар Андоновски и Сара Мејс ја украсија новогодишната елка: Нека започне магијата

Започнува идилата, се надеваме на многу среќа сите...

Денес започнува месец кој носи најмногу радост. Месецот во кој ја испраќаме 2020 (за сите нас не многу пријатна година) и се сеќаваме на убавите, лошите, среќните, тажните, сите моменти коишто ни ја одбележаа годината. Но, пречекот на Нова година не би бил ист, доколу околку нас нема украсено новогодишна елка и семејна атмосфера.

Водителот Димитар Атанасовски, сопруг на пејачката Сара Мејс, на Инстаграм сподели Стори од нивната Новогодишна елка. На сторито во позадина оди и познатата Божиќно-Новогодишна песна која го дополнува целиот амбиент.

Фото: Инстаграм/dimitaratanasovski/saramache_official