Директно во рајот или- Straight to Heaven – Kilian: Скап, динамичен и единствен

Својата популарност кај мажите овој парфем ја должи на доминантниот мирис на рум. 

Навистина, румот беше инспирација за правење на Straight to Heaven – Kilian. 

Овој мирис, познат по своето долго траење, се чини дека ја поттикнува топлината на тропските предели. 

Се чувствува дрвенест и пикантен мирис со малку мошус, јасмин, пачули, ванила, морско оревче - и секако, рум!

Неговата цена се движи од 300 до 400 евра, зависно од милилитражата.