Дрита Ислами, олимписка атлетичарка: „За 10 години ќе бидам пример за сите млади спортистки“

Од терените во Сарај до Олимписките игри во Рио, Дрита Ислами е атлетичарка што постојано руши рекорди и освојува медали. Таа дури 9 пати е прогласена за атлетичарка на годината и има срушено 5 македонски рекорди. Во новото видео за Халкбанк, таа со брзина на светлината одговара на прашањето каде се гледа себеси во следните 10 години: како пример за сите млади девојки што сакаат да спортуваат.

Погледнете го новото видео на Халкбанк во кое Дрита дисциплинирано и посветено гледа 10 години напред, во светлата иднина полна со срушени рекорди:

Видеосеријалот „Иднината е светла“ е дел од 10-годишнината од постоењето на Халкбанк на македонскиот пазар. Како и досега, Халкбанк продолжува со инвестирање во луѓето, нивниот потенцијал и во нивната светла иднина.

Погледнете ги останатите видеа од видеосеријалот на следниот линк.

* ПР - објава