Дрвена куќа која се монтира во рок од 24 часа: Викендица за вистинско уживање и релаксација! (ВИДЕО)

Дали некогаш сте слушнале за куќи што се купуваат во продавници и се склопуваат во рок од 24 часа? Градежните иновации ширум светот нè воодушевуваат секој ден и нè натера да размислуваме дали е можно дури и да се видат такви градби.

Руското архитектонско студио BIO Architects дизајнираше модуларен систем на куќи наречен DublDom, кој е целосно функционален за веселување веднаш по склопувањето.