Два пати го промаши голот: Коментаторот пукна од смеење

Фудбалерите на италијанската пониска лига Виртус Латроница не успеаја да ја победат екипата на Марате од која загубија со 6: 4, а натпреварот беше обележан со големо промашување за напаѓачот Виртус.

Фудбалерот директно се упати пред голманот, даде се од себе за да ја погоди пречката, а потоа се обиде да се исправи, но неговиот „атрактивен“ обид заврши над голот.

Коментаторот не можеше да се воздржи, а по овој потег почна гласно да се смее.

Погледнете како сето тоа изгледаше во видеото: