Еден од најдобрите македонски фолкери Спасен Сиљаноски – вечерва имал сообраќајна несреќа (Фото)

Македонскиот фолк пејач, еден од најпознатите, Спасен Сиљаноски непфицијално доживеал сообраќајна несреќа.

Еве што напиша:

Драги мои фанови, поради оправдани причини жал ми е што морам да ве известам дека ги откажувам моите настапи во наредните 2-3 недели. Се надевам на разбирање од ваша страна....