Едниот е Bleu De Chanel: Кои се другите два парфеми на кои жените паѓаат

Секој маж сака убаво да мириса, а секоја жена сака маж кој мириса убаво. Затоа многу е важно да одберете парфем кој ќе ве усреќи. Ова се трите најдобри парфеми, со кои никогаш нема да погрешете и сигурно ќе ви се допаднат, а ќе ги усреќи и дамите.

1. One Million Intense by Paco Rabanne

Интензивниот и силен мирис го прават овој парфем да биде најпосакуван и најпопуларен отсекогаш. Овој парфем е многу популарен и кај жените, па поголемиот број дами се воодушевуваат кога ќе го препознаат овој парфем кај мажите.

2. A* Men by Thierry Mugler

Силен и мажествен мирис кој ќе ве направи среќни, а вашата поубава половина ќе полудее за вас. Со овој парфем секогаш ќе бидете ѕвезда.

3. Bleu De Chanel

Аромите од цитрус и дрво го прават овој парфем совршен за сериозните мажи. Одличен е за на работа, бидејќи со овој парфем секогаш ќе делувате сериозно и мажествено.