Ексклузивен и со остар мирис: Еден од најдобрите машки парфеми на денешницата

Фантастичен парфем ако сакате да бидете умерени, ненападни, а сепак интересни и запазени. 

Совршен парфем за во канцеларија, деловен состанок, прв состанок. Исклучително свеж мирис кој трае неверојатно долго време. 


Обично свежите ноти не се толку упорни, но ова е вистински исклучок. Ако треба да објасните како мириса, тогаш би било - ексклузивен, скап, чист мирис од сапун.