Елеганција во движење: Tissot Visodate разбива стереотипи

Елегантниот часовник Tissot Heritage Visodate Quartz се состои од челичена основа во розова- златна нијанса и кафеав појас сошиен од природна кожа.

Сребрениот бројчаник е покриен со конвексен лизгач од сафирен кристал за заштита од надворешно оштетување.

Уредот се напојува со швајцарски кварцен механизам ETA F06.111 со EOL.

Еве ги неговите перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/evergreen/%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8/visodate-8/