Фантастичниот Tissot Chrono XL: За мажи со исклучителен шарм

Swissmade по неверојатна цена? 

Најголемо куќиште со дијаметар од 45мм? Достапен во повеќе комбинации: винтиџ или класичен? Тоа може да биде само Tissot Chrono XL!

Спортско- елегантен, со прекрасна сина боја, освојува на секој чекор

А, ова се неговите перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/chrono-xl-9/