Fashion Group: Да создадеме врeдности што немаат рок на траење!

Декември е месец кога владее магијата која ја создаваат убавите нешта. Здравици со семејството и пријателите, благодарност за она што не’ направило посилни и похрабри, надеж да ни’ се оствари она што долго го посакуваме….

Ова е и месец кој прави уште еднаш да се потсетиме кој и што во животот ни е навистина важно, што е она што ни предизвикува вистинска радост во срцето.


Сето ова го преточивме во една празнична приказна, полна љубов и топлина. Нашето новогодишно видео ви го посветуваме на сите вас кои се’ уште верувате во моќта на искрените мигови, традиција и надежта.

Семејството е богатство, сила и вредност, затоа ти благодариме што си дел од него! Среќа е кога сме сите заедно!

Да споделуваме уште многу убави моменти заедно и да создаваме заеднички традиции.

Ви посакуваме среќни празници!Fashion Group

Организација и реализација: Fashion Group

Видео: Pinestel, Ѓорѓи Вацев

Модели: Антонела, Борјан, Марко, Зехра, Емили, Дорис, Давуд, Доли

Шминка и фризура: Милена Косиќ


*Пр објава