FASHION GROUP FLASH SALE

Денес е одличен ден да ја дополните вашата гардероба со уште неколку летни, трендовски парчиња. Затоа,  Ви даваме можност да купувате на нашата онлајн продавница по дополнително намалени цени. На 16 и 17 јуни сите цени на www.fashiongroup.com.mk се дополнително намалени за 10%. Исто така, сопствениците на картички за лојалност ќе можат да го искористат ова дополнително намалување во сите продавници на Fashion Group.

Ви посакуваме пријатен шопинг.