(ФОТО) А1 Македонија вака ги мотивира вработените да ги остават возилата дома

Уште една супер иницијатива од А1 Македонија, овој пат со акција за почист воздух. 

Со организиран превоз во Скопје, ги мотивираат вработените да ги остават своите возила дома. 

Браво за А1, пример за еколошки свесна компанија.