,

(ФОТО) Џамбазов: Добро утро човеци

Постојано е активен на социјалните мрежи и постојано изненадува со коментари, фотографии и видеа во негов хумористичен стил. 

Шоуменот Игор Џамбазов и да не е во фокусот на јавноста, пак ќе биде актуелен со се‘ што прави. Во низата од фотки на Инстаграм, најновата му е многу интересна.

Всушност, тој е на фотографијата во оригинално издание, каков што навистина е. Фотографот Иван Наунов целосно го доловил Игор, дури и му се гледа карактерот. 

Под фотографијата ни посака убаво утро со зборовите: „Добро утро човеци“.