(ФОТО) Каролина Гочева покрај вода изгледа како „фам фатал“

Ретко да погреши. А и да погреши, се и стои совршено.

Кога убавината е во преден план, се друго е незабележливо. Ама кај поп дивата Каролина Гочева се се забележува.

Ова се фотки од нејзината најнова фото сесија за "Фешн груп". 

Заносна, перфектно стилизирана, позира пред објективот на познатите фотографи Ани и Дими.

Н.Т.