,

(ФОТО) Кој е најскапиот куфер на светот кој одговара на сите ваши потреби?

Иако, рачните торби се сметаат за практичен и моден аксесоар повеќе од десет години, сепак тобрите и куферите никако не успеаја да го добијат својот дел од вниманието на модата..

Сепак, со цел промена на перцепцијата и донирање преуредување на овие скромни торби, „Technomonster“ ја креираше својата нова серија „Vitus Trunk“. Претставувајќи луксуз во светот на багажот, кој ви дозволува да оставите стилски печат каде и да се појавите, овие луксузни парчиња претставуваат се што ви е потребно за вашите идни патувања.

Креирани за трансатланските деловни работници кои се постојано во движење, новиот куфер на „Technomonster“ доаѓа со помала верзија која може да се внеси во кабината, со точки кои се креирани од аеронаучен алуминиум. Главниот куфер е направен од карбон со месинг механизми, рачки од кожа на крокодил и ентериер со штепувана кожа. Сепак, и покрај неговата ултра-стилска надворешност, она што се наоѓа во внатрешноста на поголемиот куфер ќе ви го украде срцето.

Кога ќе се отвори во внатрешноста, куферот има фиоки на лизгање, преграда за облека и неколку помали прегради за ситни работи како часовници, ремени, накит и манжетни. Покрај тоа, носечкиот куфер е совршен за сите други потреби што ви се потребни на патот. Со својата ултра функционална изработка и шик естетика, сетот „Vitrus Trunk“ воопшто не е ефтин. Тој чини 124.062 долари, а може да се нарача онлајн или да се купи во продавницата „Harrods“.