ФОТО на денот: Елмас не ја заборави „првата љубов“, зад ограда „демне“

ФК Работнички од денес ги започна подготовките за новата сезона, со нов тренер, Љупчо Марковски Калц, ја изврши првата прозивка на фудбалерите во клупската база, а беше одржан и првиот тренинг.

Како „ненајавен“ гостин и Елиф Елмас, првата љубов никогаш не се заборава, нашиот „дијамант“ зад оградата го следеше првиот тренинг во пресрет на новата сезона.