(ФОТО) Тамара гордо ја испрати Хана

Мама Тамара пресреќна.

Денес е голем ден, посебно за првачињата и оние кои за прв пат одат во градинка. Поп дивата Тамара Тодевска објави фотографија на социјалните мрежи со ќерката Хана, која подготвена со ранец и жолто здолниште оди за прв пат во градинка. Тамара напиша дека е горда мајка. 

И посакуваме многу успех!