Го оставив љубовникот: Испрати снимки од нашиот секс на мојот сопруг

Прељубите се грда работа, но судејќи според признанијата на оние што се вклучени во тајните љубовни работи, ништо не е толку грдо колку нивното раскинување.

Жените и мажите од целиот свет на апликацијата „Whisper“ за прв пат зборуваа за нивните забранети љубовни афери и за начините на кои тие завршија.

Една жена открила дека негирала на нејзиниот љубовник дека е бремена затоа што тој во тоа време ги обновувал заветите со неговата сопруга.

Еве ги нивните признанија:

"Бев во сексуален однос со колега две години. Се уверив дека станува збор за сериозна врска. Кога раскинавме, тој ја остави својата сопруга за помлада жена."

"Јас сум во врска со оженет маж цела година. Тој се раздели со мене минатиот месец затоа што тој го обновува својот завет за бракот со сопругата. Се плашам да му кажам дека сум два месеци бремена и сакам да го задржам бебето".

"Јас прекинав тајна врска со мојот љубовник. Тој испрати фотографии и снимки од нашиот секс до мојот сопруг".

"Јас сум домаќинка и мајка и сум во тајна врска со друга жена. Таа неодамна раскина со мене".

„Бев во врска со сопругата на пријателката. Прекинавме кога таа мораше да оди на абортус. Се преправаме дека ништо не се случило“.

"Бев во врска со шефот. Тоа беше прекрасна интензивна врска. Се заљубивме и тоа нè исплаши. Ние раскинавме и тој побара да го преместат во друга продавница. Со години подоцна, сè уште ми недостасуваше".

„Конечно ја завршив аферата со оженет маж. Сакам да и кажам на неговата сопруга дека е активен корисник на страници за дружење и секс со странци“.

Прекинав со мојот шеф. Сфатив дека се вљубувам. Сега тој седи метар и половина од мене, ова е тортура“.

„Бев во врска со мажена жена пред неколку години, а потоа таа се разведе поради сето тоа“.

„Кога се разделив со мажениот човек, и реков на неговата сопруга дека има нова љубовница“.