Го сметаат за најредок и најдобар машки парфем на светот: La Nuit de l'Homme- на Yves Saint Laurent

Кога излезе на светскиот пазар во 2009 година, настана вистинска офанзива кај мажите. Веднаш бепе забележано дека токму тој е парфемот кој на еден неверојатен начин ги привлекува жените, што кога ќе го намирисаат мажот со тој парфем, паѓаат во некаков сексуален транс. 

La Nuit de l'Homme- Yves Saint Laurent е еден од најретките парфеми во светот. Но, само неговата прва едиција од 2009 година. По таа година и во нарените пет, парфемот ќе доживее минимални трансфомации, но никогаш не замириса на оригиналниот.

Блескав мирис што носи нова жестокост кај мажот.


Ориентално-зачинети ноти од кардамон и тонка се мешаат со дрвена комбинација на сандалово дрво, пачули, жалфија и кожа. Мирисот припаѓа на семејството на ориентално-дрвенести композиции. Едноставно, неповторлив!