Гола во коприви! Заработува од БИЗАРНИ фетиши: Морам да го ставам задникот на мраз бидејќи не можам да седам со часови!

Девојката која на социјалните мрежи се претставува само како „tysria“, во интервју за британски „Мирор“ открила дека досега на платформата „Fanvue“ зела над 60 илјади долари, благодарение на тоа што ги исполнува специфичните барања на нејзините клиенти.

Имено, сите овие силни мажи обожаваат даја  гледаат атрактивна тиктокерка додека се занимава со градинарство, па фантазиите на овие фетишисти се приспособени на околината во која таа ужива додека копа и крое.

Повеќето нејзини обожаватели сакаат да ја гледаат гола додека ја уредува градината. Меѓутоа, има секакви барања, па често од неа бараат да седи со гол задник во коприви!


- Без разлика колку пати го правев тоа, сепак многу ме боли. Затоа, кога ќе исполнам нечија желба, веднаш морам да го ставам задникот на мраз бидејќи во спротивно нема да можам да седам со часови – изјави таа за британски „Мирор“.


Ари порано била келнерка во казино ресторан, а сега сонува да заштеди толку многу што можеби ќе може да си дозволи куќа со огромна градина.


Фото и Видео: ТикТок