Хотелот LA MAMOUNIA во Маракаш: Погледнете го другото име на рајот

Отворен во 1923 година, хотелот LA MAMOUNIA се наоѓа на поранешен кралски имот, кој датира од 12 век. Се работи за едно од налуксузните зданија во светот, а Марко е горд на овој хотел. Лоциран е во градот Маракаш.

Во прилог на ресторани и барови, хотелот има голем број луксузни искуства со чај, како и истражување на некои од најдобрите терени за голф во Маракеш. Најефтината цена за една вечер е околу 500 евра, но таа вклучува само една мала соба и ништо повеќе. За се друго треба да се плати...

Погледнете: